Het aanbod van Active Club Den Haag

Ontdek het veelzijdige Small Group Training- ,Personal Training- , Wellnessaanbod van Active Club Den Haag

 

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Small Group Training

Ontvang persoonlijke aandacht in een groep van gelijkgestemden. Onze Small Group Training-sessies bieden een effectieve en motiverende manier om aan je fitnessdoelen te werken, met professionele begeleiding en de energie van een kleine groep.

Personal Training

Maak kennis met onze deskundige personal trainers die zich volledig richten op jouw individuele behoeften en doelen. Met op maat gemaakte trainingsprogramma’s en constante ondersteuning helpen ze je het maximale uit je fitnessreis te halen.

Bedrijfsfitness

Active Club Den Haag biedt bedrijfsfitnessprogramma’s aan om de gezondheid en het welzijn van werknemers te bevorderen. Creëer een gezonde werkomgeving met toegang tot onze faciliteiten en op maat gemaakte fitnessplannen voor bedrijven.

Diëtiste

Profiteer van de expertise van onze diëtiste die je helpt bij het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon dat past bij jouw doelen. Krijg persoonlijk voedingsadvies en ontdek hoe je een gebalanceerd dieet kunt integreren in je levensstijl.

Fysiotherapie

Onze professionele fysiotherapeut staat klaar om je te ondersteunen bij blessurepreventie en herstel. Of je nu terugkeert na een blessure of gewoon advies nodig hebt over het verbeteren van je bewegingsbereik, onze fysiotherapeut biedt gepersonaliseerde zorg.

Sauna

Ontspan na je workout in onze luxe sauna. Geniet van de kalmerende warmte en laat de stress van de dag achter je. Onze sauna is de perfecte plek om te ontspannen en je lichaam te revitaliseren. Wij beschikken over een Finse droge sauna, stoomsauna, infrarood banken met UV, warme/koude douches, dompelbad en voetenbaden en luxe ligbedden.

Wat onze leden zeggen

“It is a clean well equipped facility. The staff is friendly and knowledgeable. It is easy to get to, right by the World Forum. ”

-Donna Baxter

“Quality of the training and the facilities are absolutely stellar, and the trainers keep up with the latest training methods.”

-Daniel Mihajlovic

“Like many people, I was a bit of a “gym-o-phobe” at the beginning.”

  • Susan Phillips

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven!

 
Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek.

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 

 Alles van Small Group Training tot Fysiotherapie bij Active Club Den Haag

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 25 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Den Haag. Ons uitgebreide aanbod omvat onder andere de volgende diensten: Small Group Training, Personal Training en Fysiotherapie. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.